ceturtdiena, 2015. gada 12. novembris

Oktobra atskats@Zevid.fm

Šajā rudenīgajā rītā jums labrīt saka skolēnu radio Zevid.fm! Lai gan nesen jau atskatījāmies uz notikušo, šorīt– īss oktobra atskats.
Visi pirms nedēļas bijām liecinieki vienam no jautrākajiem un interesantākajiem pasākumiem 10.klases iesvētībām, pattiesībā veselai iesvētību nedēļai. Tajā  katru dienu bija jāievēro kāds īpašs ģerbšanās stils. Protams, ka tas nenotiktu bez 12.klases!
Protams, tas bija  ļoti interesanti, bet šorīt īpaši vēlējāmies akcentēt nu jau pagājušo projektu nedēļu, kas bija pilna ar dažāda veida pasākumiem un aktivitātēm. Bija pat viktorīna! Un šīs nedēļas laikā pie klasēm viesojās Zemgales vidusskolas absolventi , lai pastāstītu par to kā bija skolā laikā, kad viņi vēl mācījās.
Lai gan tik jauki pavadījām šo nedēļu, pašlaik tik nozīmīgais, lielais un svarīgais pasākums vēl tikai priekšā! Visi zina, ka oktobris ir skolas jubilejas un salidojuma mēnesis. Un tādēļ  jau rīt skolā būs visu bijušo absolventu salidojums. Tam veltīts daudz darba un daļa no tā ir mūsu pašu skolēnu veikums, jo koncertā piedalīsies dažādu klašu skolēni!
Ja iesākām par jubilejām, suminām arī visu bijušos un vēl gaidāmos jubilārus oktobrī. tāpēc paši mīļākie sveicieni no Zevid.fm kolektīva skolotājai Lindai Vītiņai jau pagājušajā dzimšanas dienā, protams, sveicam arī visus vārda dienu svinētājus!
Tieši šā iemesla dēļ īpaša ziņa otrajai klasei – neaizmirstiet apsveikt klases audzinātāju vārda dienā, jo šodien taču ir Dainas! Arī no mūsu puses skolotājai Dainai Grīnvaldei sirsnīgi sveicieni vārda dienā!
Ja jau iesākām par svētkiem tad atgādinām, ka nākamā nedēļa lielākajai daļai skolēnu un visticamāk arī skolotājiem būs kā īsta svētku nedēļa, jo beidzot ir pienācis  rudens brīvlaiks – tas laiks, kad izbaudīt zelta rudeni un apceļot Latviju, aizbraukt ciemos vai apbraukāt citas tālākas vai tuvākas zemes. Iesaku izbaudīt, cik vien iespējams šo brīvo nedēļu, gūstot jaunus, burvīgus, neaizmirstamus iespaidus, it īpaši ja gadalaiks pieturas jauks.
Tas, šķiet ļoti labs veids kā pavadīt brīvdienas, bet es pati labāk atpūšos un uzkrāju spēkus, lai pēc tam atkal mācītos. Es gan ar to nedomāju visu nedēļu gulēt, bet arī izklaidēties ar draugiem un kārtīgi izlikt enerģiju, atpūtināt galvu, lai nebūtu problēmu pēc tam koncentrēties. Man pat ir padomā apmeklēt diskotēku un īpaši mežonīgu ballīti!Lai nu kā arī katrs pavadītu šo brīvlaiku, visiem būtu vēlams atgriezties skolā spriganiem un mierīgiem jau 2.novembrī. 
Novēlam jums visiem labas un izdevušās brīvdienas un uz drīzu tikšanos  - Jūsu un Mūsu Zevid.fm!