ceturtdiena, 2015. gada 12. novembris

Nedēļas atskats @Zevid.fm

Sveiciens visiem šajā piektdienas rītā! Šeit atkal skolēnu radio Zevid.fm.  Rudens jau pusē, arī pirmais brīvlaiks jau pagājis. Nu pienācis novembris – gada vispatriotiskākais mēnesis, bet pirms nododamies pārdomām, kā patriotiski pavadīt šo mēnesi – jau šodien sakopsim mūsu otrās mājas – skolas apkārtni!
Kāpēc tas ir jādara? Kāpēc jāgrābj lapas ap skolu, ja pat mājās tās daudzi negrābj? Mēs taču šeit nedzīvojam, tikai mācāmies!
Tātad – mēs šeit mācāmies! Sakopjot kopējiem spēkiem skolas apkārtni mēs tai šādi izrādam cieņu un mīlestību. Protams, dažiem varbūt tas nerūp, bet ja tā padomā – savas mājas taču mēs cienām, tad kādēļ lai skolu necienītu?
Grābjot lapas vairojam ne tikai cieņu izrādam, visnoderīgākais, manuprāt, ir aktīva izkustēšanās svaigā gaisā. Tā dod mundrumu, iespēju pasportot un padedzināt liekās kalorijas, bet ja strādāsim no sirds un saticīgi – plecu pie pleca, tad iespējams saīsināt darbadienu un ātrāk tikt mājās, iesākot nedēļas nogali! Tāpēc ceram, ka laiks būs labs!
Tagad ēterā parlamenta ziņas:
Labrīt no skolēnu parlamenta puses! Kā zināms mēs – skolēnu parlaments – 20.novembrī 6.un7. stundas laikā organizējam popielu. Visiem interesentiem pieteikties līdz 13.novembrim pie skolēnu parlamenta prezidenta Kristiāna Jakubovska. Atgādinām, ka no katras klases vēlams vismaz viens priekšnesums – individuāli vai kopā ar visu klasi. Šai popielai kā pirmajai ko rīkojam priekšnesumā ievērojams brīvais stils – var izvēlēties jebkāda stila un žanra pavadījumu. Gaidam pieteikumus un lai uzvar labākais. Neizpaliks arī balvas. Uzredzēšanos un labu šīsdienas talku!
Popiela – tas ir interesanti, bet tas būs tikai pēc pāris nedēļām.)
Tomēr tagad Atgriezīsimies nesenā pagātnē – brīvlaika nedēļā! 30.oktobrī, kamēr skolēni vēl jauki atpūtās, Rīgā norisinājās konference, kurā apbalvoja skolotājiem draudzīgākās skolas. No 26 skolām, kas piedalījās tika apbalvotas 9 tajā skaitā arī mūsu tik mīļā Zemgales vidusskola. Jau pavisam drīz blakus plāksnei Samsung skola nākotnei rotāsies vēl viena – Pedagogiem draudzīga izglītības iestāde 2015.
Šonedēļ ir vēl kāda ziņa, ko vēlamies pavēstīt. Parasti gan  to daram mēneša apkopojumā, bet kāpēc gaidīt? Vissirsnīgākie un mīļākie sveicieni no Zevid.fm kolektīva divām burvīgām skolotājām dzimšanas dienās – Svetlanai Brasnujevai  jau aizgājušajā vakardienas un Vijai Rudzītei šodienas jubilejās!
Lai visiem, visiem jauka un izdevusies šī diena!
Uz drīzu sadzirdēšanos  jūsu un mūsu Zevid.fm!