sestdiena, 2014. gada 17. maijs

Pēdējais zvans

16. maijā notika pēdējā zvana pasākums, kurā 12. Klase un 9. Klase bija īpašā godā. Neaizmirstot arī par 12.klases goda lietu, skolotājas ievešanu, ko rīko paši skolēni. Šogad bez īpašām trakulībām, bet ar lielu humora devu.
Svinīgajā pasākuma daļā 12.klases skolēniem tika izdalīti žetongredzeni, bet 11.klase sagādāja īpašu pārsteigumu – laulību apliecību – skolai ar 12.klasi un kā jau katru gadu kūku gardākam mirklim, bet 1.klase iepriecināja 12.klasi ar skaistu deju un novēlējumiem.
Toties devītos, 8.klase iepriecināja ar mīkstām čībiņām un saldiem konfekšknupīšiem. Protams skanēja arī dziesmas un uzruna no direktora par godu 9. Un 12. Klašu skolēnu pēdējai skolas dienai. Kā jau senās tradīcijās pieņemts 11. Klase pārņēma no 12. Klases to godu stāvēt pie skolas karoga un 1. Klase ieskandināja pēdējo zvanu.

 Kā tika izrotātas izlaidumklašu telpas un izklaidēti paši skolēni paliek katras klases lielais noslēpums, jo to vislabāk zina paši izklaižu dalībnieki. Veiksmi devīto un divpadsmito klašu skolēniem eksāmenos!